Musemić ostaje na klupi Sarajeva!

Upravi odbor Fudbalskog kluba Sarajevo pružio podršku Husrefu Musemiću.

Fudbal 13.08.2018 | 09:45
Musemić ostaje na klupi Sarajeva!
Nakon remija sa GOŠK-om (1:1) u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, dio javnosti u BiH, ali i navijači bordo tima tražili su odlazak Musemića sa trenerske klupe.

Međutim, dan kasnije uslijedilo je saopštenje bordo klubu u kojem je Musemić dobio punu podršku klupskog rukovodstva.

"Povodom natpisa i spekulacija koji su se pojavili u medijima nakon utakmice 4. kola Premijer lige BiH između FK Sarajevo i NK GOŠK, u vezi sa eventualnim odlaskom šefa stručnog štaba, Husrefa Musemića, Upravni odbor FK Sarajevo obavještava navijače i cjelokupnu javnost da Husref Musemić ima punu podršku Upravnog odbora da nastavi svoj rad sa prvim timom", navedeno je u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.

Već u srijedu, Musemićev tim očekuje sarajevski derbi protiv Željezničara, a potom i dvoboj sa trostrukim uzastopnim šampionom BiH Zrinjskim iz Mostara.

"Sarajevo u narednih sedam dana očekuju dvije značajne utakmice i svi u klubu su potpuno fokusirani prije svega na gradski derbi koji se igra u srijedu 15. avgusta 2018., nakon kojeg će ekipa dočekati Zrinjski na 'Koševu'. Upravni odbor će u narednom periodu izvršiti analizu svih dosadašnjih dešavanja i rezultata, uključujući i remi protiv ekipe GOŠK-a".

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar