Трамп појео битна документа

Бивша савјетница америчког предсједника Доналда Трампа, Омароса Маниго Њумен, тврди да је видјела Трампа како једе папир након састанка с адвокатом Мајклом Коеном.

Свијет 12.08.2018 | 13:27
Трамп појео битна документа

Она у својој новој књизи тврди да је Трамп појео један од повјерљивих докумената, преноси “Њузвик”.

"Видјела сам га да је ставио папир у уста. С обзиром на то да је Трамп бактериофоб, била сам шокирана када сам видјела да жваће и гута папир. Мора да је у питању било нешто веома, веома повјерљиво", наводи Манигоова у својој књизи “Ван контроле” (енгл. “Унхингед”), која ће бити доступна у продаји 14. августа.

Поред тога, она у својој новој књизи тврди да постоје снимци на којима се амерички предсједник Доналд Трамп изражава расистички, као и да се на бројним догађајима без своје супруге понашао као “пуштен с ланца”.

Како наводи АП, ово је само дио оптужби против америчког предсједника које ће се појавити у новој књизи.

"Нисам жељела да вјерујем. Одбацивала сам туђе приче о њему (Трампу) зато што га нису познавали као ја. Ја сам морала да сопственим очима посвједочим расизму и када сам то чула много пута, више нисам могла да демантујем", пише бивша Трампова савјетница у својој књизи.

Она, без доказа, тврди да постоје снимци предсједника Трампа како у више наврата изговара ријеч “црнчуга” током снимања ријалити програма “Шегрт” (“Тхе Аппрентице”), наводи АП.

Такође, изнијела тврдње да је предсједник покушао да “купи њену тишину” тиме што јој је понудио позицију у изборном штабу 2020. године са платом од 15.000 долара мјесечно.

Она, међутим, наводи да је морала да потпише споразум о ћутању, што није жељела да уради.

Манигоова тврди и да је након што је одбила позицију добила низ пријетећих писама у којима је упозоравају да о Трампу мора да ћути.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар