Tramp pojeo bitna dokumenta

Bivša savjetnica američkog predsjednika Donalda Trampa, Omarosa Manigo Njumen, tvrdi da je vidjela Trampa kako jede papir nakon sastanka s advokatom Majklom Koenom.

Svijet 12.08.2018 | 13:27
Tramp pojeo bitna dokumenta

Ona u svojoj novoj knjizi tvrdi da je Tramp pojeo jedan od povjerljivih dokumenata, prenosi “Njuzvik”.

"Vidjela sam ga da je stavio papir u usta. S obzirom na to da je Tramp bakteriofob, bila sam šokirana kada sam vidjela da žvaće i guta papir. Mora da je u pitanju bilo nešto veoma, veoma povjerljivo", navodi Manigoova u svojoj knjizi “Van kontrole” (engl. “Unhinged”), koja će biti dostupna u prodaji 14. avgusta.

Pored toga, ona u svojoj novoj knjizi tvrdi da postoje snimci na kojima se američki predsjednik Donald Tramp izražava rasistički, kao i da se na brojnim događajima bez svoje supruge ponašao kao “pušten s lanca”.

Kako navodi AP, ovo je samo dio optužbi protiv američkog predsjednika koje će se pojaviti u novoj knjizi.

"Nisam željela da vjerujem. Odbacivala sam tuđe priče o njemu (Trampu) zato što ga nisu poznavali kao ja. Ja sam morala da sopstvenim očima posvjedočim rasizmu i kada sam to čula mnogo puta, više nisam mogla da demantujem", piše bivša Trampova savjetnica u svojoj knjizi.

Ona, bez dokaza, tvrdi da postoje snimci predsjednika Trampa kako u više navrata izgovara riječ “crnčuga” tokom snimanja rijaliti programa “Šegrt” (“The Apprentice”), navodi AP.

Takođe, iznijela tvrdnje da je predsjednik pokušao da “kupi njenu tišinu” time što joj je ponudio poziciju u izbornom štabu 2020. godine sa platom od 15.000 dolara mjesečno.

Ona, međutim, navodi da je morala da potpiše sporazum o ćutanju, što nije željela da uradi.

Manigoova tvrdi i da je nakon što je odbila poziciju dobila niz prijetećih pisama u kojima je upozoravaju da o Trampu mora da ćuti.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar