Погба се ујео за језик: Ако кажем - казниће ме!

Нешто дефинитивно не функционише на "Олд Трафорду", а Пол Погба, иако није рекао конкретно шта, наговестио је да је његова веза с руководством и Жозеом Мурињом - трула.

Фудбал 13.08.2018 | 15:00
Погба се ујео за језик: Ако кажем - казниће ме!
Пол Погба још увек у дресу Манчестер јунајтеда није поновио игре из Јувентуса због којих је постао најскупљи играч света, али зреле партије на Светском првенству и одличан меч на отварању сезоне против Лестера говоре да је на том путу...

Француски везиста постигао је први гол у Премијер лиги ове сезоне, с траком око руке, а на средини терена деловао је далеко моћније и заслужено добио похвале британских медија.

Међутим, и даље је под присмотром његов чудан однос са Жозеом Мурињом, а да све не функционише тако сјајно открива и интервју који је дао за "Дејли Мејл" у коме није конкретно казао да постоје проблеми - али је дао назнаку да их има.

Да ли си срећан у Јунајтеду, гласило је питање новинара...

"Постоје неке ствари које не могу да кажем јер био бих кажњен", поручио је Погба.

Све то уследило је након што се за његово "здравље" распитивала Барселона и била спремна да га доведе на "Камп Ноу", наводно за око 200 милиона евра, али Јунајтед није желео ни да чује - иако нису ни најзадовољнији тиме како игра.

"Морате да знате једну ствар - играч ког тренер стави у тим треба да буде срећан. Увек ћете се као тренер боље осећати него када тај играч није срећан. То је све што ћу рећи".

Он је навео и да је "и даље исти Пол Погба" и да је другачије када игра за Француску пошто је много лакше "када се осећаш пријатно и када људи верују једни другима", што донекле говори и да атмосфера у свлачионици Олд Трафорда није добра.

Видећемо шта ће се дешавати до краја прелазног рока пошто Шпанци и даље могу да купе Погбу, односно да ли ће Мурињо "купити" његово поверење.

После партије против Лестера отворено га је хвалио, али и даље то није то...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар