Pogba se ujeo za jezik: Ako kažem - kazniće me!

Nešto definitivno ne funkcioniše na "Old Trafordu", a Pol Pogba, iako nije rekao konkretno šta, nagovestio je da je njegova veza s rukovodstvom i Žozeom Murinjom - trula.

Fudbal 13.08.2018 | 15:00
Pogba se ujeo za jezik: Ako kažem - kazniće me!
Pol Pogba još uvek u dresu Mančester junajteda nije ponovio igre iz Juventusa zbog kojih je postao najskuplji igrač sveta, ali zrele partije na Svetskom prvenstvu i odličan meč na otvaranju sezone protiv Lestera govore da je na tom putu...

Francuski vezista postigao je prvi gol u Premijer ligi ove sezone, s trakom oko ruke, a na sredini terena delovao je daleko moćnije i zasluženo dobio pohvale britanskih medija.

Međutim, i dalje je pod prismotrom njegov čudan odnos sa Žozeom Murinjom, a da sve ne funkcioniše tako sjajno otkriva i intervju koji je dao za "Dejli Mejl" u kome nije konkretno kazao da postoje problemi - ali je dao naznaku da ih ima.

Da li si srećan u Junajtedu, glasilo je pitanje novinara...

"Postoje neke stvari koje ne mogu da kažem jer bio bih kažnjen", poručio je Pogba.

Sve to usledilo je nakon što se za njegovo "zdravlje" raspitivala Barselona i bila spremna da ga dovede na "Kamp Nou", navodno za oko 200 miliona evra, ali Junajted nije želeo ni da čuje - iako nisu ni najzadovoljniji time kako igra.

"Morate da znate jednu stvar - igrač kog trener stavi u tim treba da bude srećan. Uvek ćete se kao trener bolje osećati nego kada taj igrač nije srećan. To je sve što ću reći".

On je naveo i da je "i dalje isti Pol Pogba" i da je drugačije kada igra za Francusku pošto je mnogo lakše "kada se osećaš prijatno i kada ljudi veruju jedni drugima", što donekle govori i da atmosfera u svlačionici Old Traforda nije dobra.

Videćemo šta će se dešavati do kraja prelaznog roka pošto Španci i dalje mogu da kupe Pogbu, odnosno da li će Murinjo "kupiti" njegovo poverenje.

Posle partije protiv Lestera otvoreno ga je hvalio, ali i dalje to nije to...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar