Звезда ''пали моторе'', Томић прозива сутра!

Барон и Перпероглу обавили тестирања.  Велика појачања Црвене звезде Били Барон и Стратос Перпероглу обавили су детаљна тестирања пред почетак нове такмичарске године.

Кошарка 12.08.2018 | 18:30
Звезда ''пали моторе'', Томић прозива сутра!
Нови црвено-бели тим се по први пут окупља у понедељак када су такође заказана тестирања, а потом следи почетак припрема за сезону 2018/2019.

Баш као и Мајк Цирбес и Мајкл Оџо, Берон и Перпероглу су трчали под оптерећењем и извршили сва неопходна мерења и тестирања која су показала да се налазе у завидној форми.

Барон је све то одлично поднео што је прилично запањујуће јер се његово путовање са северноамеричког континента у Београд непланирано одужило, што је поделио са навијачима и на друштвеној мрежи Твитер.

’’Било је веома непријатно, али то остављам иза себе. Време је да стварамо лепше успомене’’, истакао је Били Барон.

Тренер Милан Томић обавиће прву прозивку у понедељак, а очекује се да у току наредне недеље допутују и последња два појачања Џо Регланд и Мухамед Фаје.

Звезда је овог лета довела седам појачања (Перпероглу, Оџо, Цирбес, Ристић, Фаје, Барон и Регланд) и наредне сезоне има, као и сваке у последњих неколико година, велике амбиције у АБА лиги, али и Еврокупу.

Сезона у регионалном такмичењу креће 28. септембра, а Звезда први меч игра пред домаћом против Цибоне.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар