Спалети: Срећан сам што Лука жели код нас, али...

Не, мислим да неће доћи, поручио тренер Интера.

Фудбал 13.08.2018 | 14:00
Спалети: Срећан сам што Лука жели код нас, али...
Интерови снови да ће довести најбољег везисту света срушени су. Или бар тако делује у овом тренутку, међутим Лучано Спалети после меча у Мадриду и тријумфа над Атлетиком поручио је да у миланском клубу ипак имају разлога за задовољство због једне ствари. А то је да је у претходном периоду направљен такав имиџ клуба да и они најбољи играчи света желе да дођу на сан Сиро.

"Не знам шта ће се још догодити, али срећан сам што неко попут Луке који је освојио Лигу шампиона више пута и играо финале Мундијала жели да дође код нас. Та чињеница испуњава ме радошћу. Тешко је довести такве играче. Очигледно да смо добро радили и створили услове да се један такав ас заинтересује за Интер", поручио је Спалети пре него што је изнео своје мишљење о преосталим шансама да Модрић појача Неразуре.

"Не, мислим да неће доћи. Реал и даље рачуна озбиљно на њега и не жели да га изгуби. Јаки смо и без Модрића, али са њим бисмо били много јаки", закључио је уз осмех искусни стручњак. 

Хрватски репрезентативац синоћ је играо против Милана на трофеју Бернабеу. У игру је ушао у финишу утакмице и добио силне овације. Публика је клицала његово име и тако му ставила до знања да жели да остане у Мадриду. Шпански медији наводе да је Лука "реаговао позитивно на ту њихову жељу". 

Дакле, Лука Модрић је, мада ће можда грубо звучати, "присиљен" да остане у Реалу. Интер му је нудио страшне услове, уговор од 40.000.000 евра за четири године, плус читаво богатство за још две године у кинеском Ђенгсуу. То су биле карте којим је Интер освојио још једног Хрвата. По квалитету далеко изнад осталих. Ипак, Перезову вољу нису срушили силни милиони које су Италијани понудили Модрићу и клубу, нити цео скуп менаџера и посредника који су хтели да избоксују трансфер...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар