Spaleti: Srećan sam što Luka želi kod nas, ali...

Ne, mislim da neće doći, poručio trener Intera.

Fudbal 13.08.2018 | 14:00
Spaleti: Srećan sam što Luka želi kod nas, ali...
Interovi snovi da će dovesti najboljeg vezistu sveta srušeni su. Ili bar tako deluje u ovom trenutku, međutim Lučano Spaleti posle meča u Madridu i trijumfa nad Atletikom poručio je da u milanskom klubu ipak imaju razloga za zadovoljstvo zbog jedne stvari. A to je da je u prethodnom periodu napravljen takav imidž kluba da i oni najbolji igrači sveta žele da dođu na san Siro.

"Ne znam šta će se još dogoditi, ali srećan sam što neko poput Luke koji je osvojio Ligu šampiona više puta i igrao finale Mundijala želi da dođe kod nas. Ta činjenica ispunjava me radošću. Teško je dovesti takve igrače. Očigledno da smo dobro radili i stvorili uslove da se jedan takav as zainteresuje za Inter", poručio je Spaleti pre nego što je izneo svoje mišljenje o preostalim šansama da Modrić pojača Nerazure.

"Ne, mislim da neće doći. Real i dalje računa ozbiljno na njega i ne želi da ga izgubi. Jaki smo i bez Modrića, ali sa njim bismo bili mnogo jaki", zaključio je uz osmeh iskusni stručnjak. 

Hrvatski reprezentativac sinoć je igrao protiv Milana na trofeju Bernabeu. U igru je ušao u finišu utakmice i dobio silne ovacije. Publika je klicala njegovo ime i tako mu stavila do znanja da želi da ostane u Madridu. Španski mediji navode da je Luka "reagovao pozitivno na tu njihovu želju". 

Dakle, Luka Modrić je, mada će možda grubo zvučati, "prisiljen" da ostane u Realu. Inter mu je nudio strašne uslove, ugovor od 40.000.000 evra za četiri godine, plus čitavo bogatstvo za još dve godine u kineskom Đengsuu. To su bile karte kojim je Inter osvojio još jednog Hrvata. Po kvalitetu daleko iznad ostalih. Ipak, Perezovu volju nisu srušili silni milioni koje su Italijani ponudili Modriću i klubu, niti ceo skup menadžera i posrednika koji su hteli da izboksuju transfer...

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar