Трнава ротирала и лако славила пред Звезду!

Словаци направили чак седам измена у стартној постави у односу на меч у Београду како би што одморнији дочекали реванш против Црвене звезде.  Трнава силна пред реванш.  Словачки шампион у комбинованом саставу прегазио фењераша Земплин са 3:0.

Фудбал 12.08.2018 | 09:15
Трнава ротирала и лако славила пред Звезду!
Трнава није добро почела сезону у првенству Словачке и доживела је два пораза у три кола пошто је ставила акценат на Европу, а повољан резултат у Београду им је очигледно дао крила.

Шампион Словачке је пред својом публиком славио против Земплин Михаловца (3:0), и то у мечу у ком је тренер Радослав Латал извео знатно другачији састав него против Црвене звезде, односно направио је чак седам измена у стартних 11.

Одморили су Тот, Гондал, Чонка и Рада, док су у наставку с клупе ушли Грешак, Грендел и Бакош и ниједан од њих није провео више од пола сата на терену.

Из другог плана су "искочили" Мисенбок, Хладик и Слобода - стрелци на данашњем мечу.

Реванш сусрет Спартака и Звезде (први меч 1:1) игра се у уторак од 20.30 у Трнави, а подсетимо да је Радослав Латал најавио да ће се његов тим бранити у том меч.

Спартак из Трнаве потпуно спремно дочекује реванш утакмицу са Црвеном звездом у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. Првак Словачке на свом терену је убедљиво савладао фењераша Земплин са 3:0 у мечу четвртог кола националног првенства.

Као што се очекивало, тренер Спартака донекле је промешао карте за ову утакмицу у односну не дуел с Звездом пре четири дана у Београду.

Али, то се није превисе осетило у игри браниоца титуле који је повео већ у 11. минуту поготком аустријског везисте Фабијана Мизенбока после додавања Ерика Јирке.

Јирка је данас баш био расположен за игру, па се у 67. минуту поново нашао у улози асистента док је погодак за 2:0 постигао Иван Хладик.

Најбољи фудбалер Спартака Ерик Грендел ушао је у игру тек у последњих 15-ак минута, а заменио је управоЈирку.

Коначан резултат поставио је још један везиста, Антон Свобода после правовременог проигравањаСтефана Пекара.

Реванш утакмица између Спартака и Црвене звезде игра се у уторак у Трнави са почетком у 20.30.

СПАРТАК: Русов - Јансо, Оравец, Хладик, Кадлец - Слобода, Пекар, Мисенбок (од 76. Бакош), Дангубић, Јирка (од 70. Грендел) - Вантруба (од 60. Грешак).

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар