Trnava rotirala i lako slavila pred Zvezdu!

Slovaci napravili čak sedam izmena u startnoj postavi u odnosu na meč u Beogradu kako bi što odmorniji dočekali revanš protiv Crvene zvezde.  Trnava silna pred revanš.  Slovački šampion u kombinovanom sastavu pregazio fenjeraša Zemplin sa 3:0.

Fudbal 12.08.2018 | 09:15
Trnava rotirala i lako slavila pred Zvezdu!
Trnava nije dobro počela sezonu u prvenstvu Slovačke i doživela je dva poraza u tri kola pošto je stavila akcenat na Evropu, a povoljan rezultat u Beogradu im je očigledno dao krila.

Šampion Slovačke je pred svojom publikom slavio protiv Zemplin Mihalovca (3:0), i to u meču u kom je trener Radoslav Latal izveo znatno drugačiji sastav nego protiv Crvene zvezde, odnosno napravio je čak sedam izmena u startnih 11.

Odmorili su Tot, Gondal, Čonka i Rada, dok su u nastavku s klupe ušli Grešak, Grendel i Bakoš i nijedan od njih nije proveo više od pola sata na terenu.

Iz drugog plana su "iskočili" Misenbok, Hladik i Sloboda - strelci na današnjem meču.

Revanš susret Spartaka i Zvezde (prvi meč 1:1) igra se u utorak od 20.30 u Trnavi, a podsetimo da je Radoslav Latal najavio da će se njegov tim braniti u tom meč.

Spartak iz Trnave potpuno spremno dočekuje revanš utakmicu sa Crvenom zvezdom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvak Slovačke na svom terenu je ubedljivo savladao fenjeraša Zemplin sa 3:0 u meču četvrtog kola nacionalnog prvenstva.

Kao što se očekivalo, trener Spartaka donekle je promešao karte za ovu utakmicu u odnosnu ne duel s Zvezdom pre četiri dana u Beogradu.

Ali, to se nije previse osetilo u igri branioca titule koji je poveo već u 11. minutu pogotkom austrijskog veziste Fabijana Mizenboka posle dodavanja Erika Jirke.

Jirka je danas baš bio raspoložen za igru, pa se u 67. minutu ponovo našao u ulozi asistenta dok je pogodak za 2:0 postigao Ivan Hladik.

Najbolji fudbaler Spartaka Erik Grendel ušao je u igru tek u poslednjih 15-ak minuta, a zamenio je upravoJirku.

Konačan rezultat postavio je još jedan vezista, Anton Svoboda posle pravovremenog proigravanjaStefana Pekara.

Revanš utakmica između Spartaka i Crvene zvezde igra se u utorak u Trnavi sa početkom u 20.30.

SPARTAK: Rusov - Janso, Oravec, Hladik, Kadlec - Sloboda, Pekar, Misenbok (od 76. Bakoš), Dangubić, Jirka (od 70. Grendel) - Vantruba (od 60. Grešak).

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar