Тврди: ”Трамп као пуштен с ланца”

Бивша директорка комуникација у одсјеку Бијеле куће за унутарвладине комуникације Омароса Маниго Њумен у својој новој књизи тврди да постоје снимци на којима се амерички предсједник Доналд Трамп изражава расистички, као и да се на бројним догађајима без своје супруге понашао као "пуштен са ланца".

Свијет 11.08.2018 | 17:21
Тврди: ”Трамп као пуштен с ланца”
Како наводи АП, ово је само дио оптужби америчког предсједника које ће се појавити у новој књизи Манигоове - "Ван контроле" (енгл. "Унхингед").

"Нисам жељела да вјерујем. Одбацивала сам туђе приче о њему (Трампу) зато што га нису познавали као ја. Ја сам морала да сопственим очима посвједочим расизму и када сам то чула, много пута, више нисам могла да демантујем", пише бивша Трампова савјетница у својој књизи, која ће се у продаји појавити 14. августа.

Она, без доказа, тврди да постоје снимци предсједника Трампа како у више наврата изговара ријеч "црнчуга" током снимања ријалити програма "Шегрт" (енгл. "Тхе Аппрентице"), наводи АП.

Такође изнијела тврдње да је предсједник покушао да "купи њену тишину" тиме што јој је понудио позицију у изборном штабу 2020. године са платом од 15.000 долара мјесечно.

Она, међутим, наводи да је морала да потпише споразум о ћутању, што није жељела да потпише.

Манигоова тврди и да је након што је одбила позицију добила низ претећих писама у којима је упозоравају да о Трампу мора да ћути.

Извор: Тањуг

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ок

11.08.2018 19:25

Сваки Амерички предсједник има низ афера а као морају да буду као свеци. Ко кога овдје ебе.

ОДГОВОРИТЕ