Tvrdi: ”Tramp kao pušten s lanca”

Bivša direktorka komunikacija u odsjeku Bijele kuće za unutarvladine komunikacije Omarosa Manigo Njumen u svojoj novoj knjizi tvrdi da postoje snimci na kojima se američki predsjednik Donald Tramp izražava rasistički, kao i da se na brojnim događajima bez svoje supruge ponašao kao "pušten sa lanca".

Svijet 11.08.2018 | 17:21
Tvrdi: ”Tramp kao pušten s lanca”
Kako navodi AP, ovo je samo dio optužbi američkog predsjednika koje će se pojaviti u novoj knjizi Manigoove - "Van kontrole" (engl. "Unhinged").

"Nisam željela da vjerujem. Odbacivala sam tuđe priče o njemu (Trampu) zato što ga nisu poznavali kao ja. Ja sam morala da sopstvenim očima posvjedočim rasizmu i kada sam to čula, mnogo puta, više nisam mogla da demantujem", piše bivša Trampova savjetnica u svojoj knjizi, koja će se u prodaji pojaviti 14. avgusta.

Ona, bez dokaza, tvrdi da postoje snimci predsjednika Trampa kako u više navrata izgovara riječ "crnčuga" tokom snimanja rijaliti programa "Šegrt" (engl. "The Apprentice"), navodi AP.

Takođe iznijela tvrdnje da je predsjednik pokušao da "kupi njenu tišinu" time što joj je ponudio poziciju u izbornom štabu 2020. godine sa platom od 15.000 dolara mjesečno.

Ona, međutim, navodi da je morala da potpiše sporazum o ćutanju, što nije željela da potpiše.

Manigoova tvrdi i da je nakon što je odbila poziciju dobila niz pretećih pisama u kojima je upozoravaju da o Trampu mora da ćuti.

Izvor: Tanjug

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ok

11.08.2018 21:25

Svaki Američki predsjednik ima niz afera a kao moraju da budu kao sveci. Ko koga ovdje ebe.

ODGOVORITE