Касанов угао...

Јуве је довео другог најбољег играча на свету који ће дати 40 голова! "Реал је исто ово урадио и Бразилцу Роналду и Дејвиду Бекаму, тако да сам очекивао да ће и Кристијану".

Фудбал 13.08.2018 | 20:00
Касанов угао...
Антонио Касано је дао интервју за италијанске медије у ком је рекао да ће Кристијано Роналдо у наредној сезони Серије А дати 40 голова и да ће Јувентус већ освојио Скудето.

Овај ветеран не игра фудбал већ две године, али још није остао без наде да ће заиграти поново у Серији А.

"Мој агент је разговарао са многим клубовима и на томе му се захваљујем. Али сам ја доста лимитирао те понуде јер нисам желео да идем много далеко од породице. Парма? Волео бих... Надам се да ћу се вратити на време да играм против Кристијана Роналда".

Мало о Португалцу...

"Не треба ни рећи, Јуве је већ зашрафио себи Скудето до 2022. године. Кристијан ће дати најмање 40 голова. Једино Интер видим иза Старе даме", рекао је Касано.

И није крио одушевљење.

"Јувентус је направио велику ствар тако што је довео другог најбољег играча на свету. Наравно, Месија сматрам најбољим, чак сам и име детету дао по њему. Роналдо ће се одужити Јувентусу не само у смислу голова и резултата, већ и у економском смислу", рекао је Касано.

Касано каже да се Реал Мадрид није добро понео према Португалцу.

"Знам ја добро Реал Мадрид и све што иде уз њега, и Флорентина Переза. Када је било време за то, они су шутнули Бразилца Роналда и Бекама, тако да нисам изненађен што су се тако понели и према Кристијану Роналду".

Касано мисли да ће Роналдо доминирати Серијом А наредне сезоне.

"Он је створен за Јуве. Он је ванземаљац у физичком смислу, по томе што воли да тренира и никада не спушта ногу са гаса. Сигуран сам да ће се добро капирати са Алегријем јер је Макс сјајан када је сарадња са шампионима у питању".

О најбољим играчима у лиги.

"Роналдо ће бити најбољи стрелац, а иза њега очекујем Гонзала Игуаина и Едина Џека. Маура Икардија бих ставио на четврту позицију. Он даје голове, али то је његов једини допринос екипи, зато више волим Џека. Верујем да је Гонзало могао да игра с Роналдом, јер је он скоро па копија Карима Бенземе. Биће тешко Јувентусу да нађе улогу Паулу Дибали".

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар