Kasanov ugao...

Juve je doveo drugog najboljeg igrača na svetu koji će dati 40 golova! "Real je isto ovo uradio i Brazilcu Ronaldu i Dejvidu Bekamu, tako da sam očekivao da će i Kristijanu".

Fudbal 13.08.2018 | 20:00
Kasanov ugao...
Antonio Kasano je dao intervju za italijanske medije u kom je rekao da će Kristijano Ronaldo u narednoj sezoni Serije A dati 40 golova i da će Juventus već osvojio Skudeto.

Ovaj veteran ne igra fudbal već dve godine, ali još nije ostao bez nade da će zaigrati ponovo u Seriji A.

"Moj agent je razgovarao sa mnogim klubovima i na tome mu se zahvaljujem. Ali sam ja dosta limitirao te ponude jer nisam želeo da idem mnogo daleko od porodice. Parma? Voleo bih... Nadam se da ću se vratiti na vreme da igram protiv Kristijana Ronalda".

Malo o Portugalcu...

"Ne treba ni reći, Juve je već zašrafio sebi Skudeto do 2022. godine. Kristijan će dati najmanje 40 golova. Jedino Inter vidim iza Stare dame", rekao je Kasano.

I nije krio oduševljenje.

"Juventus je napravio veliku stvar tako što je doveo drugog najboljeg igrača na svetu. Naravno, Mesija smatram najboljim, čak sam i ime detetu dao po njemu. Ronaldo će se odužiti Juventusu ne samo u smislu golova i rezultata, već i u ekonomskom smislu", rekao je Kasano.

Kasano kaže da se Real Madrid nije dobro poneo prema Portugalcu.

"Znam ja dobro Real Madrid i sve što ide uz njega, i Florentina Pereza. Kada je bilo vreme za to, oni su šutnuli Brazilca Ronalda i Bekama, tako da nisam iznenađen što su se tako poneli i prema Kristijanu Ronaldu".

Kasano misli da će Ronaldo dominirati Serijom A naredne sezone.

"On je stvoren za Juve. On je vanzemaljac u fizičkom smislu, po tome što voli da trenira i nikada ne spušta nogu sa gasa. Siguran sam da će se dobro kapirati sa Alegrijem jer je Maks sjajan kada je saradnja sa šampionima u pitanju".

O najboljim igračima u ligi.

"Ronaldo će biti najbolji strelac, a iza njega očekujem Gonzala Iguaina i Edina Džeka. Maura Ikardija bih stavio na četvrtu poziciju. On daje golove, ali to je njegov jedini doprinos ekipi, zato više volim Džeka. Verujem da je Gonzalo mogao da igra s Ronaldom, jer je on skoro pa kopija Karima Benzeme. Biće teško Juventusu da nađe ulogu Paulu Dibali".

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar