"Дриблинг" Модрића за сјајан уговор у Реалу!

Најбољи фудбалер тек завршеног Светског првенства у Русији је претходних дана давао сигнале Интеру, али испоставило се да ће га нови, побољшани, уговор у Реалу и задржати у Шпанији. . .

Фудбал 13.08.2018 | 00:00
"Дриблинг" Модрића за сјајан уговор у Реалу!
Реал Мадрид је овога лета кренуо у планирану реконструкцију тима која не укључује најбољег фудбалера Кристијана Роналда (преселио се у Јувентус), а умало да план Флорентина Переза поквари Лука Модрић који је претходних дана "флертовао" с Интером.

Његови саиграчи из репрезентације Хрватске - Брозовић, Врсаљко и Перишић који играју у Интеру - чак су давали знакове да је овај посао могућ, али испоставило се да је то ипак био трик.

Како преноси угледна "Марка", Модрић је дуго разговарао са Флорентином Перезом и на крају су постигли договор око продужетка сарадња по ком ће најбољи фудбалер Светског првенства у Русији добити побољшани уговор.

Желео је Модрић више поштовања у Реалу због тога што је једна од најважнијих карика тима који је освојио четири титуле првака Европе у последњих пет година - и успео је.

По новом побољшаном уговору, Модрићу следује 10 милиона евра по сезони колико зарађује и капитен тима Серхио Рамос. Претходно, Хрват је добијао 6,5 милиона евра...

Од Рамоса и Модрића више зарађује само Гарет Бејл.

За сада нема информација до када ће важити нови уговор, а по тренутном је члан Реал Мадрида још две године. Реал није желео да овог лета изгуби још једног тако важног члана тима, док ће вероватно наредног лета уложити огроман новац, пре свега у напад.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар