"Dribling" Modrića za sjajan ugovor u Realu!

Najbolji fudbaler tek završenog Svetskog prvenstva u Rusiji je prethodnih dana davao signale Interu, ali ispostavilo se da će ga novi, poboljšani, ugovor u Realu i zadržati u Španiji. . .

Fudbal 13.08.2018 | 00:00
"Dribling" Modrića za sjajan ugovor u Realu!
Real Madrid je ovoga leta krenuo u planiranu rekonstrukciju tima koja ne uključuje najboljeg fudbalera Kristijana Ronalda (preselio se u Juventus), a umalo da plan Florentina Pereza pokvari Luka Modrić koji je prethodnih dana "flertovao" s Interom.

Njegovi saigrači iz reprezentacije Hrvatske - Brozović, Vrsaljko i Perišić koji igraju u Interu - čak su davali znakove da je ovaj posao moguć, ali ispostavilo se da je to ipak bio trik.

Kako prenosi ugledna "Marka", Modrić je dugo razgovarao sa Florentinom Perezom i na kraju su postigli dogovor oko produžetka saradnja po kom će najbolji fudbaler Svetskog prvenstva u Rusiji dobiti poboljšani ugovor.

Želeo je Modrić više poštovanja u Realu zbog toga što je jedna od najvažnijih karika tima koji je osvojio četiri titule prvaka Evrope u poslednjih pet godina - i uspeo je.

Po novom poboljšanom ugovoru, Modriću sleduje 10 miliona evra po sezoni koliko zarađuje i kapiten tima Serhio Ramos. Prethodno, Hrvat je dobijao 6,5 miliona evra...

Od Ramosa i Modrića više zarađuje samo Garet Bejl.

Za sada nema informacija do kada će važiti novi ugovor, a po trenutnom je član Real Madrida još dve godine. Real nije želeo da ovog leta izgubi još jednog tako važnog člana tima, dok će verovatno narednog leta uložiti ogroman novac, pre svega u napad.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar