Видео - Јапан ужива у чаролијама: Инијеста, маестро!

Непоновљиви уметник – Инијеста мајсторијом до првенца у Јапану! Непоновљиви шпански фудбалер Андрес Инијеста постигао је фантастичан први гол у Јапану.  Мајсторије легендарног шпанског везисте оставиле су навијаче у Јапану без даха.

Фудбал 11.08.2018 | 19:30
Видео - Јапан ужива у чаролијама: Инијеста, маестро!
Инијеста је спектакуларним потезом донео вођство Висел Кобеу у мечу са Џубило Иватом у победи од 2:1, у 21. колу Џеј лиге.

Легенда Барселоне је у 15. минуту добио лопту од Лукаша Подолског у казненом простору, "ролингом" је преварио чувара, а онда обишао голмана и лагано фудбал гурнуо у мрежу.

Био је ово трећи наступ Инијеста за Кобе, у који је званично прешао из Барселоне на крају сезоне у Шпанији.

Стрелац ове суботе био је и бивши нападач Црвене звезде Уго Вијеира, који је донео минималну победу Јокохама Мариносима над Шонаном у гостима.

Лидер Џеј лига је Хирошима са осам бодова испред Токија.



Андрес Инијеста је већ "залудео" Азију.

Нови фудбалер јапанског клуба Висел Кобе постигао је свој првенац у дуелу против Ивате, а као што смо навикли од њега - далеко је од неког "обичног" поготка.

Легендарни шпански фудбалер примио је пас од Лукаша Подолског окренут леђима, у секунди се окренуо с лоптом, прошао чувара и заобишао голмана, а потом му је преостао лакши део посла...

Чаролија је убрзо "запалила" публику, а Кобе је у овом мечу на крају тријумфовао 2:1.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар