Video - Japan uživa u čarolijama: Inijesta, maestro!

Neponovljivi umetnik – Inijesta majstorijom do prvenca u Japanu! Neponovljivi španski fudbaler Andres Inijesta postigao je fantastičan prvi gol u Japanu.  Majstorije legendarnog španskog veziste ostavile su navijače u Japanu bez daha.

Fudbal 11.08.2018 | 19:30
Video - Japan uživa u čarolijama: Inijesta, maestro!
Inijesta je spektakularnim potezom doneo vođstvo Visel Kobeu u meču sa Džubilo Ivatom u pobedi od 2:1, u 21. kolu Džej lige.

Legenda Barselone je u 15. minutu dobio loptu od Lukaša Podolskog u kaznenom prostoru, "rolingom" je prevario čuvara, a onda obišao golmana i lagano fudbal gurnuo u mrežu.

Bio je ovo treći nastup Inijesta za Kobe, u koji je zvanično prešao iz Barselone na kraju sezone u Španiji.

Strelac ove subote bio je i bivši napadač Crvene zvezde Ugo Vijeira, koji je doneo minimalnu pobedu Jokohama Marinosima nad Šonanom u gostima.

Lider Džej liga je Hirošima sa osam bodova ispred Tokija.



Andres Inijesta je već "zaludeo" Aziju.

Novi fudbaler japanskog kluba Visel Kobe postigao je svoj prvenac u duelu protiv Ivate, a kao što smo navikli od njega - daleko je od nekog "običnog" pogotka.

Legendarni španski fudbaler primio je pas od Lukaša Podolskog okrenut leđima, u sekundi se okrenuo s loptom, prošao čuvara i zaobišao golmana, a potom mu je preostao lakši deo posla...

Čarolija je ubrzo "zapalila" publiku, a Kobe je u ovom meču na kraju trijumfovao 2:1.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar