Ево распореда: Српски дерби другог дана НБА сезоне!

Кад ће ЛБЈ у Кливленд? НБА лига је саопштила распоред утакмица нове сезоне, а отвориће је гостовање Филаделфија 76ерса код Бостон Селтикса 17. октобра од 2х по нашем времену.

Кошарка 14.08.2018 | 11:30
Ево распореда: Српски дерби другог дана НБА сезоне!
Истог дана, неколико сати касније на програму је и први дерби, шампиони Голден Стејт Вориорси дочекују Оклахома Сити Тандер.

Играч који је обележио "прелазни" Леброн Џејмс ће у дресу Лос Анђелес Лејкерса дебитовати 19. октобра у Орегону код Портланд Трејл-блејзерса.

Џејмс ће постати део историјског ривалства између Лејкерса и Селтикса, а обновитисвоје са Кавајем Ленардом 7. фебруара у Бостону, док ће се први пут вратити у Кливленд откако га је напустио због "Језераша" 21. новембра.

Друга звезда лета Кавај Ленард ће се одмах представити пред навијачима Торонто Репторса против шампиона Истока прошле сезоне Кливленд Кавалирса.

Ленарда неугодни повратак у Сан Антонио и гостовање Спарсима у Тексасу очекује 3. јануара. С друге стране, Демар Дерозан ће "освету" Торонту покушати да "сервира" 22. фебруара у Канади.

Што се тиче српских кошаркаша они крећу другог дана сезоне, а одмах је на програму српски дерби и гостовање Денвер Нагетса Николе Јокића код Лос Анђелес Клиперса нашег тандема Милош Теодосић-Бобан Марјановић.

Истог дана у сличном термину наступиће и "српски" Сакраменто Кингси, Богдан Богдановић и Немања Бјелица на премијери сезоне дочекују Јуту Џез.

Игор Кокошков ће деби као први Србин главни тренер неког НБА тима имати 17. октобра када ће његови Финикс Санси представити и првог пика Деандреа Ејтона против Далас Меверикса, када ће у НБА дебитовати и Лука Дончић.

Остали занимљиви сусрети:
15. новембар Рокитс – Вориорс
2. јануар Лејкерс – Тандер
29. јануар Сиксерс – Лејкерс
16. март Тандер – Вориорс

Божићни "пакет":
Никс – Бакс
Рокитс – Тандер
Селтикс – Сиксерс
Вориорс – Лејкерс

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар