Опет направили тим од 600.000 евра!

Шампион Црне Горе - Морнар из Бара - комплетирао је играчки кадар за предстојећу сезону, дошли квалитетни играчи, али буџет је остао исти, један од мањих у АБА лиги.

Кошарка 16.08.2018 | 15:30
Опет направили тим од 600.000 евра!
Плејмејкери: Кадин Карингтон, Борис Бакић, Марко Мијовић.

Бекови: Немања Врањеш, Бронсон Кејниг, Андре Спајт, Лазар Павићевић.

Крила: Марко Мугоша, Винстон Шепард.

Крилни центри: Марин Морнар, Вукота Павић, Страхиња Мићовић.

Центри: Урош Луковић, Радоје Вујошевић.

То је "ростер" барског Морнара за сезону 2018/19.  Алфа и омега барског клуба Ђорђије Павићевић уверава да ће екипа Михаила Павићевића бити јача него прошле године када је исписана историјска сезона освајањем првенства Црне Горе и четвртог места у АБА лиги.

"То је то за сада", рекао је Павићевић за подгоричке "Дневне новине".

Наставио је о прелазном року, жељама...

“Жао ми је што нисмо успели да задржимо Нидама, али и да доведемо Милка Бјелицу. Имали смо договоре у једном тренутку, али су се предомислили и изабрали друге опције. Нидам Монако, а Белица пут у Јапан”, истакао је Павићевић, који је уверен да ће Морнар опет имати тим за респект.

Павићевићи су се доказали као стручњаци који имају њух за праве играче. И овог лета је било прометно у Бару, али једна ствар је остала иста - буџет.

"Мислим да је екипа јача него прошле сезоне, скакачки, шутерски и транзиционо ћемо бити изузетно добри. Оно што је остало исто је буџет - непуних 600.000 евра", наводи Павићевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар