Opet napravili tim od 600.000 evra!

Šampion Crne Gore - Mornar iz Bara - kompletirao je igrački kadar za predstojeću sezonu, došli kvalitetni igrači, ali budžet je ostao isti, jedan od manjih u ABA ligi.

Košarka 16.08.2018 | 15:30
Opet napravili tim od 600.000 evra!
Plejmejkeri: Kadin Karington, Boris Bakić, Marko Mijović.

Bekovi: Nemanja Vranješ, Bronson Kejnig, Andre Spajt, Lazar Pavićević.

Krila: Marko Mugoša, Vinston Šepard.

Krilni centri: Marin Mornar, Vukota Pavić, Strahinja Mićović.

Centri: Uroš Luković, Radoje Vujošević.

To je "roster" barskog Mornara za sezonu 2018/19.  Alfa i omega barskog kluba Đorđije Pavićević uverava da će ekipa Mihaila Pavićevića biti jača nego prošle godine kada je ispisana istorijska sezona osvajanjem prvenstva Crne Gore i četvrtog mesta u ABA ligi.

"To je to za sada", rekao je Pavićević za podgoričke "Dnevne novine".

Nastavio je o prelaznom roku, željama...

“Žao mi je što nismo uspeli da zadržimo Nidama, ali i da dovedemo Milka Bjelicu. Imali smo dogovore u jednom trenutku, ali su se predomislili i izabrali druge opcije. Nidam Monako, a Belica put u Japan”, istakao je Pavićević, koji je uveren da će Mornar opet imati tim za respekt.

Pavićevići su se dokazali kao stručnjaci koji imaju njuh za prave igrače. I ovog leta je bilo prometno u Baru, ali jedna stvar je ostala ista - budžet.

"Mislim da je ekipa jača nego prošle sezone, skakački, šuterski i tranziciono ćemo biti izuzetno dobri. Ono što je ostalo isto je budžet - nepunih 600.000 evra", navodi Pavićević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar