Оде Локатели у Сасуоло! Стиже Бакајоко, чека се Дракслер!

А онда финиш с Промесом и немогућа мисија Марсијал! Оба посла биће завршена наредне седмице, за остале је рок до 17. августа.

Фудбал 12.08.2018 | 22:30
Оде Локатели у Сасуоло! Стиже Бакајоко, чека се Дракслер!
Хоће-неће, хоће-неће, на крају ипак – хоће!

Млади везиста Милана Мануел Локатели каријеру наставља у Сасуолу, пошто су данас договорени сви детаљи трансфера који се чекао још од почетка лета.

Био је близу Бетиса, па Сасуола, онда се одустало од свега јер се чинило да су Милану дани одбројани. Милан и Сасуоло су договорили посао по следећој формули – позајмица од 2.000.000 евра, плус обавеза откупа на 10.000.000 евра, плус још 2.000.000 евра у бонусима. Медицински прегледи заказани су за понедељак, а Милан није убацио опцију прече куповине у будућности...

Од доласка америчке инвестиционе куће Елиот све се променило, па и Миланова перцепција изгледа тима за наредну сезону. Јуче смо писали да би Милан у нову сезону могао да уђе с потпуно новим везним редом. Сада се коцкице полако слажу.

Наиме, долазак Тјемуеа Бакајока из Челсија на једногодишњу позајмицу догодиће се најкасније до среде, а у међувремену радиће се довођењу Јулијана Дракслера из ПСЖ, али и на једном (можда и два) јако тешком трансферу – Антонија Марсијала или Квинсија Промеса. У Милану су наводно уверени да би Дракслера могли да заврше брзо, мада је и тај посао сам по себи јако незгодан.

Што се Марсијала и Промеса тиче – обе варијанте су на дугачком штапу. Прва због тога што је прелазни рок у Енглеској завршен и Манчестер јунајтед нема више могућност да Марсијалу нађе замену, а друга је нешто лакша, мада су речи Промесовог агента Лудовика Спинозе збуниле многе.

„Промес је одличан играч и већ се доказао у Русији. Искрено, не верујем да ће се трансфер у Милан десити. Мислим да Милан ипак тражи појачања у везном реду“.

Истина је да ће Милан заиста пробати да ангажује Промеса, али само под условима да буде позајмица, уз опцију или право откупа. Не под условима московског Спартака, који тражи 25.000.000 евра на руке.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар