Мало свјежије вријеме у БиХ

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће преовладавати промјенљиво вријеме, мало свјежије, посебно на западу, и уз пролазне пљускове и грмљавину на сјеверу и истоку.

Босна и Херцеговина 11.08.2018 | 07:51
Мало свјежије вријеме у БиХ
Највиша дневна температура кретаће се од 26 степени на западу до 33 степена Целзијусова на истоку и југу, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током дана очекује се мало нижа и пријатнија температура уз сунчане периоде и повремене локалне пљускове који ће се ширити од централног појаса ка југу и истоку, гдје ће бити услова за локалне непогоде и обилнију кишу.

Послијеподне на сјеверу, западу, југозападу и југу очекује се дјелимично разведравање.

Вјетар слаб до умјерен сјеверних смјерова, а у Херцеговини умјерен југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура измјерена у 8.00 часова: Бјелашница 14, Соколац и Гацко 15, Шипово, Бугојно и Иван Седло 16, Невесиње и Ливно 17, Мраковица, Рибник, Хан Пијесак и Мркоњић Град 18, Билећа, Фоча, Вишеград, Србац и Сарајево 19, Рудо, Сребреница и Тузла 20, Нови Град, Бањалука, Крупа на Уни, Приједор, Бијељина, Бихаћ, Брчко и Сански Мост 21, Добој 22, Требиње 23 и Мостар 24 степена Целзијусова.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар