Malo svježije vrijeme u BiH

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će preovladavati promjenljivo vrijeme, malo svježije, posebno na zapadu, i uz prolazne pljuskove i grmljavinu na sjeveru i istoku.

Bosna i Hercegovina 11.08.2018 | 07:51
Malo svježije vrijeme u BiH
Najviša dnevna temperatura kretaće se od 26 stepeni na zapadu do 33 stepena Celzijusova na istoku i jugu, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana očekuje se malo niža i prijatnija temperatura uz sunčane periode i povremene lokalne pljuskove koji će se širiti od centralnog pojasa ka jugu i istoku, gdje će biti uslova za lokalne nepogode i obilniju kišu.

Poslijepodne na sjeveru, zapadu, jugozapadu i jugu očekuje se djelimično razvedravanje.

Vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova, a u Hercegovini umjeren jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura izmjerena u 8.00 časova: Bjelašnica 14, Sokolac i Gacko 15, Šipovo, Bugojno i Ivan Sedlo 16, Nevesinje i Livno 17, Mrakovica, Ribnik, Han Pijesak i Mrkonjić Grad 18, Bileća, Foča, Višegrad, Srbac i Sarajevo 19, Rudo, Srebrenica i Tuzla 20, Novi Grad, Banjaluka, Krupa na Uni, Prijedor, Bijeljina, Bihać, Brčko i Sanski Most 21, Doboj 22, Trebinje 23 i Mostar 24 stepena Celzijusova.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar