ПОР: Почело је! Хет-трик Пиција за тријумф Бенфике!

Еци-пеци-Пици! Бенфика уз хет-трик искусног нападача савладала Виторију Гимараиш.

Фудбал 11.08.2018 | 00:12
ПОР: Почело је! Хет-трик Пиција за тријумф Бенфике!
Реванш са Фенербахчеом их чека у врелом Истанбулу, журило се вечерас играчима Бенфике да што пре обаве посао на старту шампионата Португалије. Најбрже је потезао – Пици. Хет-трик искусног нападача био је довољан лисабонским Орловима да отпишу Виторију Гимараеш резултатом 3:2.

Гости су дакле успели да закувају, али то је било само у финишу меча, а Бенфика је ипак преозбиљан тим да би се коцкала са три гола предности. Мада ова три и нису била тако тешко стечена. Не зато што су јој поклоњена, већ због тога што су изабраници Руија Виторије у првом полувремену летели по терену и успевали да ураде све што би им пролетело кроз главу.

Енергично, суперсонично и изнад свега прецизно, посебно кад је лопта била у Пицијевим ногама. С обзиром на то какав се шок претрпели мора се гостима одати признање што су уопште и успели да учине утакмицу колико-толико неизвесном.

Нотираћемо само још да је Љубомир Фејса био у стартној постави Бенфике и да је терен напустио у 71. минуту. Андрија Живковић је почео на клупи, а шансу је добио у 79. минуту.

Примеира, 1. коло:

Петак:

Бенфика – Гимараиш 3:2 (3:0)
/Пици 10, 30, 38 – Андре Андре 76, Селис 81/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар