POR: Počelo je! Het-trik Picija za trijumf Benfike!

Eci-peci-Pici! Benfika uz het-trik iskusnog napadača savladala Vitoriju Gimaraiš.

Fudbal 11.08.2018 | 00:12
POR: Počelo je! Het-trik Picija za trijumf Benfike!
Revanš sa Fenerbahčeom ih čeka u vrelom Istanbulu, žurilo se večeras igračima Benfike da što pre obave posao na startu šampionata Portugalije. Najbrže je potezao – Pici. Het-trik iskusnog napadača bio je dovoljan lisabonskim Orlovima da otpišu Vitoriju Gimaraeš rezultatom 3:2.

Gosti su dakle uspeli da zakuvaju, ali to je bilo samo u finišu meča, a Benfika je ipak preozbiljan tim da bi se kockala sa tri gola prednosti. Mada ova tri i nisu bila tako teško stečena. Ne zato što su joj poklonjena, već zbog toga što su izabranici Ruija Vitorije u prvom poluvremenu leteli po terenu i uspevali da urade sve što bi im proletelo kroz glavu.

Energično, supersonično i iznad svega precizno, posebno kad je lopta bila u Picijevim nogama. S obzirom na to kakav se šok pretrpeli mora se gostima odati priznanje što su uopšte i uspeli da učine utakmicu koliko-toliko neizvesnom.

Notiraćemo samo još da je Ljubomir Fejsa bio u startnoj postavi Benfike i da je teren napustio u 71. minutu. Andrija Živković je počeo na klupi, a šansu je dobio u 79. minutu.

Primeira, 1. kolo:

Petak:

Benfika – Gimaraiš 3:2 (3:0)
/Pici 10, 30, 38 – Andre Andre 76, Selis 81/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar