Почели и Турци: Галатасарај једва са новајлијом!

Галата преживела рани шок и стигла до прве рецке! Лавови дошли до три бода иако су примили гол већ у 7. минуту прве утакмице у шампионату.

Фудбал 10.08.2018 | 23:58
Почели и Турци: Галатасарај једва са новајлијом!
Први меч у сезони у Турској почео је веома изненађујуће. Јер, Анкарагучи је после 7. минута водио 1:0 против Галатасараја. Ипак, Лавови су до краја успели да преокрену и да добију с 3:1 (2:1).

Галата је изгубила Суперкуп од Ахисара пре неколико дана и показала одређене слабости, али без обзира на то слови за благог фаворита у односу на остала три клуба када је у питању шампионска трка.

Та мала несигурност видела се и у овој утакмици када је Ел Кабир донео предност свом клубу. Галата је морала да се сабере и да брзо реагује.

То се и догодило.

Азиз је прво погодио у 21. минуту утакмице, а одлучујући моменат меча био је у 30. минуту када јеБакари Коне постигао аутогол у 30. минуту.

Тада је Галатасарај прешао у предност, а научили смо да је то ситуација у којој је тешко било очекивати да аутсајдер извуче нешто више.

До финиша утакмице било је 2:1, а онда је у надокнади погодио и Дердијок и Галатасарај је уписао прва три бода у овом шампионату. Није био претерано убедљив, али посао је обављен успешно.

ТУРСКА 1 - 1. КОЛО

Петак

Анкарагучи - Галатасарај 1:3 (1:2)
/Ел Кабир 7 - Азиз 21, Коне 30аг, Дердијок 90+2/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар