Počeli i Turci: Galatasaraj jedva sa novajlijom!

Galata preživela rani šok i stigla do prve recke! Lavovi došli do tri boda iako su primili gol već u 7. minutu prve utakmice u šampionatu.

Fudbal 10.08.2018 | 23:58
Počeli i Turci: Galatasaraj jedva sa novajlijom!
Prvi meč u sezoni u Turskoj počeo je veoma iznenađujuće. Jer, Ankaraguči je posle 7. minuta vodio 1:0 protiv Galatasaraja. Ipak, Lavovi su do kraja uspeli da preokrenu i da dobiju s 3:1 (2:1).

Galata je izgubila Superkup od Ahisara pre nekoliko dana i pokazala određene slabosti, ali bez obzira na to slovi za blagog favorita u odnosu na ostala tri kluba kada je u pitanju šampionska trka.

Ta mala nesigurnost videla se i u ovoj utakmici kada je El Kabir doneo prednost svom klubu. Galata je morala da se sabere i da brzo reaguje.

To se i dogodilo.

Aziz je prvo pogodio u 21. minutu utakmice, a odlučujući momenat meča bio je u 30. minutu kada jeBakari Kone postigao autogol u 30. minutu.

Tada je Galatasaraj prešao u prednost, a naučili smo da je to situacija u kojoj je teško bilo očekivati da autsajder izvuče nešto više.

Do finiša utakmice bilo je 2:1, a onda je u nadoknadi pogodio i Derdijok i Galatasaraj je upisao prva tri boda u ovom šampionatu. Nije bio preterano ubedljiv, ali posao je obavljen uspešno.

TURSKA 1 - 1. KOLO

Petak

Ankaraguči - Galatasaraj 1:3 (1:2)
/El Kabir 7 - Aziz 21, Kone 30ag, Derdijok 90+2/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar