Цвајта: Инголштат опет кикснуо...!

Само 1:1 против Гројтер Фирта.

Фудбал 11.08.2018 | 08:00
Цвајта: Инголштат опет кикснуо...!
Инголштат је поразом од Регензбурга почео текућу кампању у Цвајти, деловало је да не би смео себи да дозволи још један кикс, али је дозволио. Дочекао је Гројтер Фирт и одиграо само 1:1 (0:0).

То је тим који је прављен да буде у самом врху табеле ове сезоне, да се бори за прве три позиције, а после два одиграна меча има само један освојен бод.

У првом полувремену није било голова, а Фирт је чак могао да оде са овог гостовања и са сва три бода у џепу јер је повео у 56. минуту преко Гуганига.

Тај резултат стајао је на семафору све до 71. минута када је Рошер изједначио и донео наду Инголштату. Ипак, домаћин није имао снаге за преокрет па ће морати да се задовољи бодом.

Својим првим у овој сезони, док ће Гројтер Фирт преноћити на првој позицији са четири освојена бода. Овај тим је у првом колу савладао Сандхаузен с 3:1. Добар старт за Гројтер, што се свакако не може рећи за Инголштат. Ако жели да испуни очекивања, мораће много боље у наставку него у прва два меча.

Можда је у питању само неуиграност на старту нове сезоне. Квалитет сигурно постоји с озбзиром на добар прелазни рок у ком се није штедело.

ЦВАЈТА - 2. КОЛО

Петак

Инголштат - Гројтер Фирт 1:1 (0:0)
/Рошер 71 - Гуганиг 56/

Падерборн - Регензбург 2:0 (1:0)
/Ђасула 31, Клемент 61/

Санкт Паули - Дармштат 2:0
/Нојдекер 52, Бучман 85/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар