Cvajta: Ingolštat opet kiksnuo...!

Samo 1:1 protiv Grojter Firta.

Fudbal 11.08.2018 | 08:00
Cvajta: Ingolštat opet kiksnuo...!
Ingolštat je porazom od Regenzburga počeo tekuću kampanju u Cvajti, delovalo je da ne bi smeo sebi da dozvoli još jedan kiks, ali je dozvolio. Dočekao je Grojter Firt i odigrao samo 1:1 (0:0).

To je tim koji je pravljen da bude u samom vrhu tabele ove sezone, da se bori za prve tri pozicije, a posle dva odigrana meča ima samo jedan osvojen bod.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a Firt je čak mogao da ode sa ovog gostovanja i sa sva tri boda u džepu jer je poveo u 56. minutu preko Guganiga.

Taj rezultat stajao je na semaforu sve do 71. minuta kada je Rošer izjednačio i doneo nadu Ingolštatu. Ipak, domaćin nije imao snage za preokret pa će morati da se zadovolji bodom.

Svojim prvim u ovoj sezoni, dok će Grojter Firt prenoćiti na prvoj poziciji sa četiri osvojena boda. Ovaj tim je u prvom kolu savladao Sandhauzen s 3:1. Dobar start za Grojter, što se svakako ne može reći za Ingolštat. Ako želi da ispuni očekivanja, moraće mnogo bolje u nastavku nego u prva dva meča.

Možda je u pitanju samo neuigranost na startu nove sezone. Kvalitet sigurno postoji s ozbzirom na dobar prelazni rok u kom se nije štedelo.

CVAJTA - 2. KOLO

Petak

Ingolštat - Grojter Firt 1:1 (0:0)
/Rošer 71 - Guganig 56/

Paderborn - Regenzburg 2:0 (1:0)
/Đasula 31, Klement 61/

Sankt Pauli - Darmštat 2:0
/Nojdeker 52, Bučman 85/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar