Принц Чарлс у другом плану...

Иако је од почетка био онај који ће наследити једног дана своју мајку, краљицу Елизабету ИИ, на трону, народ је волео његову супругу, принцезу Дајана, а не њега. Сличан сценарио поновио се и након њене смрти, јер су у први план дошли њихови синови, потом њихове супруге и на крају деца.

Забава 10.08.2018 | 21:12
Принц Чарлс у другом плану...
Можда и је будући краљ, али народ је одувек више волео и ценио његову супругу, принцезу Дајану, него њега, принца Чарлса, а тога је постао свестан недуго након њиховог венчања 1981. године.

Тада је Чарлс схватио колико је његова 20-годишња супруга брзо преузела своју улогу и постала миљеница медија и народа, а популарност јој је само расла из дана у дан. Због свега тога, Дајана је постала једна од најфотграфисанијих особа на целом свету, бацивши тиме сенку на свог супруга.



О томе је недавно за "Пеопле" проговорила и краљичина рођака, организаторка забава,лејди Елизабет Енсон: 'Дајана се јако брзо преобразила у ту врло елегантну плавокосу лепотицу.Већ након прве посете Вејлсу,принц Чарлс је схватио да су сви ти људи дошли да виде Дајану а не њега.'

Чарлсова љубомора није престала с Дајанином смрћу, већ се наставила па је прешла на његову децу, посебно старијег сина принца Вилијама и његову супругу Кејт Мидлтон.



У неауторизованој биографији 'Принце оф Wалес, Ребел Принце: Тхе Поwер, Пассион анд Дефианце оф Принце Цхарлес', аутор Том Боуер тврди да се Чарлс осетио узурпираним од стране породице Мидлтон, као и изолован од својих унука - принца Џорџа и принцезе Шарлот, када суВилијам и Кејт одлучили да Божић радије проведу с њеним родитељима него с краљевском породицом, као и што су преселили у Норфолк, како би имали приватност, а то је километрима удаљено од Чарлсове резиденције у Хајсгруву.

'Чарлс је видео да су Кејт и Вилијам нове звезде, зато је знао да ће поново пасти у други план', пише у књизи.

Извор: Курир.стил

Коментари / 0

Оставите коментар