Мадрид углас: Модрић ОСТАЈЕ у Реалу!

Марка и Ас пишу да ће Лука потписати нови уговор по ком ће зарађивати 10. 000. 000 годишње.

Фудбал 10.08.2018 | 22:30
Мадрид углас: Модрић ОСТАЈЕ у Реалу!
Мадридски најугледнији медији, Марка и Ас, недвосмислено кажу: Лука Модрић ОСТАЈЕ у Реал Мадриду! И да је то дефинитивно!

Кажу - завршена је сапуница. И да ће Модрић остати у Мадриду и потписати нови уговор, али са повећањем плате на шта се Реал одлучио после сјајних игара Хрвата на Светском првенству.

Модрић ће добити плату какву у Реал Мадриду има Серхио Рамос. Испред Луке и капитена Мадриђана биће само Герет Бејл. Модрић ће по новом уговору добити чисто 10.000.000 годишње што је повећање од 2.000.000 евра у односу на тренутних 8.000.000 евра.

Хрватски репрезентативац је круцијални играч Реала, а после одласка Кристијана Роналда у Јувентус у Реалу нису желели да остану без Модрића.

Марка пише да је Реал упркос великом интересовању Интера био миран све време, све до састанка саМодрићем. Мадриђанима је било све време јасно да се ситуација после Мундијала променила, да ће Модрићморати да добије повећање плате и да ће се то сада и пренети на папир.

Ас каже да је Модрић донео одлуку и да она гласи - "ОСТАЈЕМ".

Понуда Интера била је изазовна за њега, добио би шестогодишњи уговор који би се односио на четири године у Интеру плус две у кинеском Ђенгсуу. Модрић је обавио разговоре са својим представницима и породицом и одлучио да остане у Реалу. Али, уз нови уговор (овај му истиче за две године) који ће му донети повећање плате.

Највероватније ће продужити уговор до 2022. године.

Али, много битније од тога је оно што твде Марка и Ас. А то је да Модрић не иде у Интер, већ остаје у Реал Мадриду. Иако италијански медији констатно сипају уље на ватру и пуштају информације у другом смеру.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар