Madrid uglas: Modrić OSTAJE u Realu!

Marka i As pišu da će Luka potpisati novi ugovor po kom će zarađivati 10. 000. 000 godišnje.

Fudbal 10.08.2018 | 22:30
Madrid uglas: Modrić OSTAJE u Realu!
Madridski najugledniji mediji, Marka i As, nedvosmisleno kažu: Luka Modrić OSTAJE u Real Madridu! I da je to definitivno!

Kažu - završena je sapunica. I da će Modrić ostati u Madridu i potpisati novi ugovor, ali sa povećanjem plate na šta se Real odlučio posle sjajnih igara Hrvata na Svetskom prvenstvu.

Modrić će dobiti platu kakvu u Real Madridu ima Serhio Ramos. Ispred Luke i kapitena Madriđana biće samo Geret Bejl. Modrić će po novom ugovoru dobiti čisto 10.000.000 godišnje što je povećanje od 2.000.000 evra u odnosu na trenutnih 8.000.000 evra.

Hrvatski reprezentativac je krucijalni igrač Reala, a posle odlaska Kristijana Ronalda u Juventus u Realu nisu želeli da ostanu bez Modrića.

Marka piše da je Real uprkos velikom interesovanju Intera bio miran sve vreme, sve do sastanka saModrićem. Madriđanima je bilo sve vreme jasno da se situacija posle Mundijala promenila, da će Modrićmorati da dobije povećanje plate i da će se to sada i preneti na papir.

As kaže da je Modrić doneo odluku i da ona glasi - "OSTAJEM".

Ponuda Intera bila je izazovna za njega, dobio bi šestogodišnji ugovor koji bi se odnosio na četiri godine u Interu plus dve u kineskom Đengsuu. Modrić je obavio razgovore sa svojim predstavnicima i porodicom i odlučio da ostane u Realu. Ali, uz novi ugovor (ovaj mu ističe za dve godine) koji će mu doneti povećanje plate.

Najverovatnije će produžiti ugovor do 2022. godine.

Ali, mnogo bitnije od toga je ono što tvde Marka i As. A to je da Modrić ne ide u Inter, već ostaje u Real Madridu. Iako italijanski mediji konstatno sipaju ulje na vatru i puštaju informacije u drugom smeru.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar