Нико није горе бирао него Џоел Кемпбел!

Дупло више утакмица за репрезентацију него за клуб! Још двојица могу из Арсенала.

Фудбал 12.08.2018 | 17:45
Нико није горе бирао него Џоел Кемпбел!
Занимљив се податак појавио на Твитеру: Џоел Кемпбел ускоро би могао да обори рекорд Тијерија Анријапо броју утакмица које је одиграо за репрезентацију док је био под уговором са Арсеналом. Недостају ме само шест мечева за Костарику. Проблем је само што је Кембел током ових седам сезона много више играо за репрезентацију него за Арсенал. И ништа се ту неће променити ни овог лета.

Нови тренер Унај Емери био је прилично јасан на данашњој конференцији за новинаре. Тројица играча имају дозволу да оду и по завршетку прелазног рока у Премијер лиги: Карл Џенкинс, Давид Оспина и наравно –Џоел Кемпбел.

Он се већ навикао, јер је од доласка у Лондон 2011. године морао да иде на позајмице у Лоријан, Бетис, Олимпијакос, Виљареал, Спортинг и прошле сезоне поново Бетис.

Па је тако за ових седам година у Енглеској одиграо 40 такмичарских утакмица за Арсенал. Наспрам 75 за репрезентацију Костарике у истом периоду?!

И неће се то променити. С тим да је овог лета ситуација нешто другачија. Сада већ 26-годишњем нападачу 2019. истиче уговор са Арсеналом. Позајмица тако отпада као опција. Лацио га је хтео у четвртак, али на позајмицу. Тобџије су наравно одбиле. Ово је последњи пут да могу да зараде неки динар од обештећења.

Преговори би могли да се наставе додуше. Стресни дани за Џоела Кемпбела.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар