Niko nije gore birao nego Džoel Kempbel!

Duplo više utakmica za reprezentaciju nego za klub! Još dvojica mogu iz Arsenala.

Fudbal 12.08.2018 | 17:45
Niko nije gore birao nego Džoel Kempbel!
Zanimljiv se podatak pojavio na Tviteru: Džoel Kempbel uskoro bi mogao da obori rekord Tijerija Anrijapo broju utakmica koje je odigrao za reprezentaciju dok je bio pod ugovorom sa Arsenalom. Nedostaju me samo šest mečeva za Kostariku. Problem je samo što je Kembel tokom ovih sedam sezona mnogo više igrao za reprezentaciju nego za Arsenal. I ništa se tu neće promeniti ni ovog leta.

Novi trener Unaj Emeri bio je prilično jasan na današnjoj konferenciji za novinare. Trojica igrača imaju dozvolu da odu i po završetku prelaznog roka u Premijer ligi: Karl Dženkins, David Ospina i naravno –Džoel Kempbel.

On se već navikao, jer je od dolaska u London 2011. godine morao da ide na pozajmice u Lorijan, Betis, Olimpijakos, Viljareal, Sporting i prošle sezone ponovo Betis.

Pa je tako za ovih sedam godina u Engleskoj odigrao 40 takmičarskih utakmica za Arsenal. Naspram 75 za reprezentaciju Kostarike u istom periodu?!

I neće se to promeniti. S tim da je ovog leta situacija nešto drugačija. Sada već 26-godišnjem napadaču 2019. ističe ugovor sa Arsenalom. Pozajmica tako otpada kao opcija. Lacio ga je hteo u četvrtak, ali na pozajmicu. Tobdžije su naravno odbile. Ovo je poslednji put da mogu da zarade neki dinar od obeštećenja.

Pregovori bi mogli da se nastave doduše. Stresni dani za Džoela Kempbela.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar