Слијепи мишеви, стигао вам је Бетмен!

Миши Батшуаји је нови фудбалер Валенсије где ће играти следеће сезоне на позајмици.

Фудбал 11.08.2018 | 12:15
Слијепи мишеви, стигао вам је Бетмен!
Нападач Челсија, Миши Батшуаји, нови је фудбалер Валенсије где ће следеће сезоне играти на позајмици, објавио је званично тим из Лондона. То значи да ће Слепи мишеви добити нападача који је популаран на друштвеним мрежама по томе што обожава Бетмена и Сунђер Боба.

Одлазак Батшуајиа значи да ће се нови тренер Плаваца Маурицио Сари наредне сезоне у нападу ослонити наАлвара Морату, Оливијеа Жируа и Тамија Абрахама. 

Упркос овом, не превише импресивном списку нападача, Челси није одлучио да пружи другу шансуБатшуајиу иако је овај имао одличне партије док је играо у дресу Борусије Дортмунд.

Очекивао је Белгијанац да ће моћи да се покаже на Стамфорд Бриџу ове сезоне, али од тога очигледно неће бити ништа. Сари је одлучио да може да уђе у сезону и без Батшуајиа.

И Валенсија је потврдила ову позајмицу.

Слепи мишеви су дуго јурили Кевина Гамеира (нудили 16.000.000), али је ипак у причу ушао и Дортмунд (понудио преко 20.000.000), па је мање платежно моћна Валенсија морала да изабере другачији пут. И довела је Батшуајиа.

Белгијски нападач је стигао на Стамфорд Бриџ на лето 2016. године и постигао је гол којим је осигурао титулу Челсију на гостовању Вест Бромвич Албиону. Прошле сезоне био је на позајмици у Борусији Дортмунд где је постигао девет голова за Милионере.

Играо је на Светском првенству у Русији. Сада га чека нова авантура звана - Примера.

Слепи мишеви и Бетмен. Биће то занимљива комбинација.



Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цхристиан Сwеден

11.08.2018 12:06

Бас је згодан!

ОДГОВОРИТЕ