Slijepi miševi, stigao vam je Betmen!

Miši Batšuaji je novi fudbaler Valensije gde će igrati sledeće sezone na pozajmici.

Fudbal 11.08.2018 | 12:15
Slijepi miševi, stigao vam je Betmen!
Napadač Čelsija, Miši Batšuaji, novi je fudbaler Valensije gde će sledeće sezone igrati na pozajmici, objavio je zvanično tim iz Londona. To znači da će Slepi miševi dobiti napadača koji je popularan na društvenim mrežama po tome što obožava Betmena i Sunđer Boba.

Odlazak Batšuajia znači da će se novi trener Plavaca Mauricio Sari naredne sezone u napadu osloniti naAlvara Moratu, Olivijea Žirua i Tamija Abrahama. 

Uprkos ovom, ne previše impresivnom spisku napadača, Čelsi nije odlučio da pruži drugu šansuBatšuajiu iako je ovaj imao odlične partije dok je igrao u dresu Borusije Dortmund.

Očekivao je Belgijanac da će moći da se pokaže na Stamford Bridžu ove sezone, ali od toga očigledno neće biti ništa. Sari je odlučio da može da uđe u sezonu i bez Batšuajia.

I Valensija je potvrdila ovu pozajmicu.

Slepi miševi su dugo jurili Kevina Gameira (nudili 16.000.000), ali je ipak u priču ušao i Dortmund (ponudio preko 20.000.000), pa je manje platežno moćna Valensija morala da izabere drugačiji put. I dovela je Batšuajia.

Belgijski napadač je stigao na Stamford Bridž na leto 2016. godine i postigao je gol kojim je osigurao titulu Čelsiju na gostovanju Vest Bromvič Albionu. Prošle sezone bio je na pozajmici u Borusiji Dortmund gde je postigao devet golova za Milionere.

Igrao je na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Sada ga čeka nova avantura zvana - Primera.

Slepi miševi i Betmen. Biće to zanimljiva kombinacija.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Christian Sweden

11.08.2018 12:06

Bas je zgodan!

ODGOVORITE