Реал послао и лијевог бека на допунске часове!

Тео Ернандез званично у Сан Себастијану.

Фудбал 13.08.2018 | 12:45
Реал послао и лијевог бека на допунске часове!
Ашраф Хакими две године у Борусији из Дортмунда, а Тео Ернандез упола мање у Реал Сосиједаду. После десног, послао је Реал Мадрид и левог бека на позајмицу. С том разликом што ће се за разлику од Мароканца 21-годишњи фудбалер већ наредног јуна да се врати на „Сантјаго Бернабеу“, да окуша опет срећу под палицом Ђулена Лопетегија.

На овакву одлуку утицало је више фактора. Први и најважнији, мало је играо. А и кад јесте, није баш оправдао очекивања. Други, конкуренција је паклена, пошто је Бразилац Марсело годинама неприкосновен уз леву аут линију, а како затреба ту је и Наћо Фернандез. Плус, на турнеји по Сједињеним Америчким Државама шансу код новог шефа струке добио је Серђо Регуилон. Све је наводило да Тео неће играти, па је изабрао да оде.

На Аноети су му пружили руку. Код тренера Асијера Гаритана требало би да буде први избор. Вероватно ће и напредовати. А ако се покаже и(ли) врати на ниво из времена кад је одушевио у дресу Алавеса можда у Реалу добије другу шансу.

Већ данас Тео Ернандез кренуће пут Немачке, где ће се прикључити новим клупским друговима на припремама. Сутра је на програму тест са Штутгартом, а у недељу са Фрајбургом. Очекује се да на једној од те две утакмице дебитује за баскијски тим.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар