Real poslao i lijevog beka na dopunske časove!

Teo Ernandez zvanično u San Sebastijanu.

Fudbal 13.08.2018 | 12:45
Real poslao i lijevog beka na dopunske časove!
Ašraf Hakimi dve godine u Borusiji iz Dortmunda, a Teo Ernandez upola manje u Real Sosijedadu. Posle desnog, poslao je Real Madrid i levog beka na pozajmicu. S tom razlikom što će se za razliku od Marokanca 21-godišnji fudbaler već narednog juna da se vrati na „Santjago Bernabeu“, da okuša opet sreću pod palicom Đulena Lopetegija.

Na ovakvu odluku uticalo je više faktora. Prvi i najvažniji, malo je igrao. A i kad jeste, nije baš opravdao očekivanja. Drugi, konkurencija je paklena, pošto je Brazilac Marselo godinama neprikosnoven uz levu aut liniju, a kako zatreba tu je i Naćo Fernandez. Plus, na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama šansu kod novog šefa struke dobio je Serđo Reguilon. Sve je navodilo da Teo neće igrati, pa je izabrao da ode.

Na Anoeti su mu pružili ruku. Kod trenera Asijera Garitana trebalo bi da bude prvi izbor. Verovatno će i napredovati. A ako se pokaže i(li) vrati na nivo iz vremena kad je oduševio u dresu Alavesa možda u Realu dobije drugu šansu.

Već danas Teo Ernandez krenuće put Nemačke, gde će se priključiti novim klupskim drugovima na pripremama. Sutra je na programu test sa Štutgartom, a u nedelju sa Frajburgom. Očekuje se da na jednoj od te dve utakmice debituje za baskijski tim.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar