Лош момак Џими у Бордоу!

Раскинуо уговор због МЛС, па одбио трансфер и прекршио џентлменски споразум. . .  Каква прича. . .

Фудбал 12.08.2018 | 12:00
Лош момак Џими у Бордоу!
Одлазак Дијега Ролана у Депортиво и Малкома у Барселону натерали су управу Бордоа да брзо рагују и попуне две велике рупе у навали. На десно крило доведен је Самуел Калу из Гента за нешто више од 8.000.000 евра, а у срце напада стигао је лош момак француског фудбала – Џими Бријан.

Да је заиста у питању човек који воли да привлачи пажњу из потпуно небитних разлога говори и начин на који је стигао у Бордо.

Дакле, он је почетком лета раскинуо уговор с његовим досадашњим клубом Генганом како би могао да оде у МЛС и Монтреал. У међувремену је трансфер пропао зато што се Бријан у међувремену предомислио и хтео је да остане у Европи.

Како је фактички био слободан играч, направио је џентлменски споразум са Генганом да не потпише ни за један клуб у Лиги 1. И он се, наравно, оглушио о тај договор.

Тада је настала фрка коју је Генган покренуо, пошто је затражио обештећење за Бријана. Мада је Бордо првобитно оклевао, два клуба ипак су постигла договор за обештећење чији се износ још не зна.

Многи ће се вероватно сетити Бријана као једног од идола с ранијих верзија популарне фудбалске симулације ФМ (Фообалл Манагер), као суперталентованог играча који касније постане права легенда.

Е, то у животу никада није постигао...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар