Loš momak Džimi u Bordou!

Raskinuo ugovor zbog MLS, pa odbio transfer i prekršio džentlmenski sporazum. . .  Kakva priča. . .

Fudbal 12.08.2018 | 12:00
Loš momak Džimi u Bordou!
Odlazak Dijega Rolana u Deportivo i Malkoma u Barselonu naterali su upravu Bordoa da brzo raguju i popune dve velike rupe u navali. Na desno krilo doveden je Samuel Kalu iz Genta za nešto više od 8.000.000 evra, a u srce napada stigao je loš momak francuskog fudbala – Džimi Brijan.

Da je zaista u pitanju čovek koji voli da privlači pažnju iz potpuno nebitnih razloga govori i način na koji je stigao u Bordo.

Dakle, on je početkom leta raskinuo ugovor s njegovim dosadašnjim klubom Genganom kako bi mogao da ode u MLS i Montreal. U međuvremenu je transfer propao zato što se Brijan u međuvremenu predomislio i hteo je da ostane u Evropi.

Kako je faktički bio slobodan igrač, napravio je džentlmenski sporazum sa Genganom da ne potpiše ni za jedan klub u Ligi 1. I on se, naravno, oglušio o taj dogovor.

Tada je nastala frka koju je Gengan pokrenuo, pošto je zatražio obeštećenje za Brijana. Mada je Bordo prvobitno oklevao, dva kluba ipak su postigla dogovor za obeštećenje čiji se iznos još ne zna.

Mnogi će se verovatno setiti Brijana kao jednog od idola s ranijih verzija popularne fudbalske simulacije FM (Fooball Manager), kao supertalentovanog igrača koji kasnije postane prava legenda.

E, to u životu nikada nije postigao...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar