Бо Мекејлеб остаје у Сарагоси!

Бо Мекејлеб се вратио у Сарагосу.  Бивши кошаркаш Партизана Лестер Бо Мекејлеб вратио се у шпанску Сарагосу, објавио је тај клуб.  Некадашњи плејмејкер Партизана заслужио још годину дана уговора.

Кошарка 13.08.2018 | 08:45
Бо Мекејлеб остаје у Сарагоси!
Некадашњи плејмејкер Партизана Лестер Бо Мекејлеб остаће у Шпанији још годину дана! Он је потписао нови уговор са Сарагосом, за коју је играо од децембра прошле године. Тачније, продужио је сарадњу са поменутим клубом.

Американац са македонским пасошем је на почетку прошле сезоне био члан Гран Канарије. Међутим, у децембру је променио пребивалиште и постао становник Сарагосе.

Сада ће у том клубу имати могућност да потврди квалитет. Један од најбољих странаца који је играо на овим просторима после одласка из Партизана бранио је боје Монтепаскија, Фенера, Бајерна, Лиможа, Гран Канарије и на крају Сарагосе.

Американац са македонским пасошем прошлу полусезону завршио је у Сарагоси, потом је напустио, али је после тога одлучио да и наредну сезону проведе у шпанском прволигашу.

Мекејлеб је у дресу Сарагосе у Ендеси просечно бележио 11,9 поена, 3,7 асистенција и 2,7 скокова по мечу.

Члан Партизана био је у сезони 2009/2010 када је освојио титуле првака АБА лиге, Србије и Куп Радивоја Кораћа, уз учешће на Фајнал фору Евролиге.

Током каријере играо је још за турски Мерсин, Монтепаски из Сијене, Фенербахче, минхенски Бајерн, француски Лимож и Гран Канарија.

Заједно са њим у клуб је дошао и немачки репрезентативац Хајко Шафарцик.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар