Кафу званично у Звезди!

Циљ је да освојимо што више трофеја! Бразилски фудбалер Џонатан Кафу званично је стигао на једногодишњу позајмицу из Бордоа у Црвену звезду, саопштено је на сајту црвено-белих.

Фудбал 10.08.2018 | 20:50
Кафу званично у Звезди!
Крилни нападач, који је одушевио пре две године са два феноменална гола у дресу Лудогореца против Звезде, истакао је да осећа велику част и да је веома срећан што је постао део тако великог клуба какав је српски шампион.

"Желим да освајам трофеје, циљ ми је да их буде што више, да имамо што више победа и успеха. Фудбалер не може бити велики ако не осваја титуле са екипом, то је оно због чега и играмо и волимо фудбал", рекао је Кафу након потписивања уговора.

Кафу је рођен 1991. године, а осим за Лудогорец и Бордо, током каријере је наступао и за бразилски Депортиво, Боависту, Пирасикабу, Понте Прету и Сао Пауло.

Звездина публика доброје упознала бразилског нападача 2016. године када је наступао за Лудогорец против црвено-белих.

Осим за Лудогорец и Бордо играо је и за бразилски Депортиво, Боависту, Пирасикабу, Понте Прету и Сао Пауло.

Црвена звезда је овог лета већ довела Вељка Симића, Николу Стојиљковића, Дејана Мелега, Милана Јевтовића, Душана Јованчића, Зорана Поповића, Рашида Сумаилу, Лоренца Ебисилија и Милоша Дегенека.

Тим из Љутице Богдана напустили су Урош Рачић, Лука Аџић, Абрахам Фримпонг, Лука Илић, Мичел Доналд, Дамијен Ле Талек, Дамир Кахриман, Душан Анђелкови и Александар Пешић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар