Kafu zvanično u Zvezdi!

Cilj je da osvojimo što više trofeja! Brazilski fudbaler Džonatan Kafu zvanično je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Bordoa u Crvenu zvezdu, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Fudbal 10.08.2018 | 20:50
Kafu zvanično u Zvezdi!
Krilni napadač, koji je oduševio pre dve godine sa dva fenomenalna gola u dresu Ludogoreca protiv Zvezde, istakao je da oseća veliku čast i da je veoma srećan što je postao deo tako velikog kluba kakav je srpski šampion.

"Želim da osvajam trofeje, cilj mi je da ih bude što više, da imamo što više pobeda i uspeha. Fudbaler ne može biti veliki ako ne osvaja titule sa ekipom, to je ono zbog čega i igramo i volimo fudbal", rekao je Kafu nakon potpisivanja ugovora.

Kafu je rođen 1991. godine, a osim za Ludogorec i Bordo, tokom karijere je nastupao i za brazilski Deportivo, Boavistu, Pirasikabu, Ponte Pretu i Sao Paulo.

Zvezdina publika dobroje upoznala brazilskog napadača 2016. godine kada je nastupao za Ludogorec protiv crveno-belih.

Osim za Ludogorec i Bordo igrao je i za brazilski Deportivo, Boavistu, Pirasikabu, Ponte Pretu i Sao Paulo.

Crvena zvezda je ovog leta već dovela Veljka Simića, Nikolu Stojiljkovića, Dejana Melega, Milana Jevtovića, Dušana Jovančića, Zorana Popovića, Rašida Sumailu, Lorenca Ebisilija i Miloša Degeneka.

Tim iz Ljutice Bogdana napustili su Uroš Račić, Luka Adžić, Abraham Frimpong, Luka Ilić, Mičel Donald, Damijen Le Talek, Damir Kahriman, Dušan Anđelkovi i Aleksandar Pešić.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar