Лончар отворено о Новици и играчу Звезде...

"Причамо са Новицом, договарамо се. Остало је да утаначимо неке детаље. Партизан без Новице је тешко замислив", поручио спортски директор црно-бијелих.

Кошарка 11.08.2018 | 21:30
Лончар отворено о Новици и играчу Звезде...
Кошаркаши Партизана у понедјељак почињу припреме за нову сезону. Током љета црно-бијели су вриједно радили како би се припремили за предстојеће изазове у АБА лиги и Еврокупу.

Анагажовали су Радета Загорца, Маркуса Пејџа, Алексеја Николића, Џока Лендејла и Амара Гегића, а појачали су и стручни штаб. Дугогодишњи тренер репрезентације Милан Минић доведен је као савјетник тренера Ненада Чанка, а Сеад Крџалић бринуће о физичкој спреми играча.

Ипак, посао није завршен.

Капитен Новица Величковић још није парафирао останак, иако постоји обострана жеља. То је потврдио и спортски директор Никола Лончар.

"Причамо са Новицом, договарамо се. Идеја клуба, као и његова, јесте да он остане. Ту ће бити све у реду, остало је да утаначимо неке детаље. Партизан без Новице је тешко замислив", изјавио је за "Спортски журнал" Лончар.

Он је проговорио и о довођењу у везу играча Црвене звезде са црно-бијелима.

Стефан Јанковић поручио је челницима клуба са Малог Калемегдана да жели да искористи могућност да напусти црвено-бијеле, након чега су кренуле спекулације да би могао да настави каријеру у Партизану.

"Знам само да Стефан још нема разјашњену ситуацију са Црвеном звездом. То је то",остао је "закопчан" Лончар по питању да ли су црно-бијели уопште заинтересовани за довођење Јанковића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар