Lončar otvoreno o Novici i igraču Zvezde...

"Pričamo sa Novicom, dogovaramo se. Ostalo je da utanačimo neke detalje. Partizan bez Novice je teško zamisliv", poručio sportski direktor crno-bijelih.

Košarka 11.08.2018 | 21:30
Lončar otvoreno o Novici i igraču Zvezde...
Košarkaši Partizana u ponedjeljak počinju pripreme za novu sezonu. Tokom ljeta crno-bijeli su vrijedno radili kako bi se pripremili za predstojeće izazove u ABA ligi i Evrokupu.

Anagažovali su Radeta Zagorca, Markusa Pejdža, Alekseja Nikolića, Džoka Lendejla i Amara Gegića, a pojačali su i stručni štab. Dugogodišnji trener reprezentacije Milan Minić doveden je kao savjetnik trenera Nenada Čanka, a Sead Krdžalić brinuće o fizičkoj spremi igrača.

Ipak, posao nije završen.

Kapiten Novica Veličković još nije parafirao ostanak, iako postoji obostrana želja. To je potvrdio i sportski direktor Nikola Lončar.

"Pričamo sa Novicom, dogovaramo se. Ideja kluba, kao i njegova, jeste da on ostane. Tu će biti sve u redu, ostalo je da utanačimo neke detalje. Partizan bez Novice je teško zamisliv", izjavio je za "Sportski žurnal" Lončar.

On je progovorio i o dovođenju u vezu igrača Crvene zvezde sa crno-bijelima.

Stefan Janković poručio je čelnicima kluba sa Malog Kalemegdana da želi da iskoristi mogućnost da napusti crveno-bijele, nakon čega su krenule spekulacije da bi mogao da nastavi karijeru u Partizanu.

"Znam samo da Stefan još nema razjašnjenu situaciju sa Crvenom zvezdom. To je to",ostao je "zakopčan" Lončar po pitanju da li su crno-bijeli uopšte zainteresovani za dovođenje Jankovića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar