Симић: Нема умора, дочекујемо Спартак свјежи!

Фудбалер Црвене звезде Вељко Симић рекао је да се умор неће видети против Спартака из Суботице у четвртом колу Суперлиге Србије.

Фудбал 11.08.2018 | 08:15
Симић: Нема умора, дочекујемо Спартак свјежи!
"Они ће имати нешто мање времена од нас да се одморе пред сусрет, али за нашу екипу могу да тврдим да се умор сигурно неће видети на терену. Имамо приличан број играча, константно смо у ротацији и дочекаћемо утакмицу свежи. Показујемо из меча у меч да стручни штаб може подједнако да рачуна на сваког играча", рекао је Симић за сајт клуба.

Звезда ће у недељу дочекати Спартак, два дана пред реванш са Спартаком из Трнаве у Словачкој, у трећем колу квалификација за Лигу Европа.

"Сигуран сам да ће навијачи уживати у заиста квалитетној утакмици, састају се две екипе које су тренутно у трећем колу квалификација за европска такмичења и сматрам да то доста говори о квалитету", казао је Симић.

Он је навео да Спартак заслужује свако поштовање и да је забележио одличан резултат у Европи.

"Ко год игра против Звезде на Маракани, има додатни подстрек, сви хоће да се докажу против најбољег, посебно на нашем терену. Зато сам уверен да ће играчи Спартака такође бити максимално мотивисани, али ту смо ми да још једном докажемо да је најтеже однети бодове са Маракане", рекао је Симић.

Повратник у Црвену звезду истакао је да му прија рад с тренером Владаном Милојевићем и додао да му промена клуба "уопште није тешко пала".

"Дебитантски гол после мање од два минута у игри, заиста мислим да није могло боље од тога. Наравно да су утисци после сусрета с Вождовцем били сјајни, али то сам већ одавно оставио иза себе, у Звезди немамо времена да се осврћемо на прошлост. Размишљам само о следећем сусрету и о прилици да докажем свој квалитет", рекао је Симић.

Када је реч о дуелу са Спартак Трнавом, Симић је рекао да је то "можда и најважнија утакмица".

"Не дајемо обећања, али могу да кажем да ћемо дати све од себе како бисмо победили. Свесни смо важности утакмице и спремни смо да се боримо до последње секунде како бисмо остварили циљ и донели радост навијачима", рекао је Симић.

Некадашњи Звездин омладинац, а сада првотимац, оценио је и да навијачи црвено-белих имају посебну енергију која се осећа и они су ти који извлаче максимум из играча.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар