Simić: Nema umora, dočekujemo Spartak svježi!

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić rekao je da se umor neće videti protiv Spartaka iz Subotice u četvrtom kolu Superlige Srbije.

Fudbal 11.08.2018 | 08:15
Simić: Nema umora, dočekujemo Spartak svježi!
"Oni će imati nešto manje vremena od nas da se odmore pred susret, ali za našu ekipu mogu da tvrdim da se umor sigurno neće videti na terenu. Imamo priličan broj igrača, konstantno smo u rotaciji i dočekaćemo utakmicu sveži. Pokazujemo iz meča u meč da stručni štab može podjednako da računa na svakog igrača", rekao je Simić za sajt kluba.

Zvezda će u nedelju dočekati Spartak, dva dana pred revanš sa Spartakom iz Trnave u Slovačkoj, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Siguran sam da će navijači uživati u zaista kvalitetnoj utakmici, sastaju se dve ekipe koje su trenutno u trećem kolu kvalifikacija za evropska takmičenja i smatram da to dosta govori o kvalitetu", kazao je Simić.

On je naveo da Spartak zaslužuje svako poštovanje i da je zabeležio odličan rezultat u Evropi.

"Ko god igra protiv Zvezde na Marakani, ima dodatni podstrek, svi hoće da se dokažu protiv najboljeg, posebno na našem terenu. Zato sam uveren da će igrači Spartaka takođe biti maksimalno motivisani, ali tu smo mi da još jednom dokažemo da je najteže odneti bodove sa Marakane", rekao je Simić.

Povratnik u Crvenu zvezdu istakao je da mu prija rad s trenerom Vladanom Milojevićem i dodao da mu promena kluba "uopšte nije teško pala".

"Debitantski gol posle manje od dva minuta u igri, zaista mislim da nije moglo bolje od toga. Naravno da su utisci posle susreta s Voždovcem bili sjajni, ali to sam već odavno ostavio iza sebe, u Zvezdi nemamo vremena da se osvrćemo na prošlost. Razmišljam samo o sledećem susretu i o prilici da dokažem svoj kvalitet", rekao je Simić.

Kada je reč o duelu sa Spartak Trnavom, Simić je rekao da je to "možda i najvažnija utakmica".

"Ne dajemo obećanja, ali mogu da kažem da ćemo dati sve od sebe kako bismo pobedili. Svesni smo važnosti utakmice i spremni smo da se borimo do poslednje sekunde kako bismo ostvarili cilj i doneli radost navijačima", rekao je Simić.

Nekadašnji Zvezdin omladinac, a sada prvotimac, ocenio je i da navijači crveno-belih imaju posebnu energiju koja se oseća i oni su ti koji izvlače maksimum iz igrača.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar