Звездине активности послије Трнаве...

Томане шаље Павкова у Турску! Црвено-бели желе да актуелизују преговоре око нападача Тонделе.

Фудбал 10.08.2018 | 16:15
Звездине активности послије Трнаве...
Бразилац Кафу, који би данас требало и званично да потпише уговор са Црвеном звездом, неће бити једино појачање српског шампиона до краја прелазног рока. Или се бар тако надају на Маракани.

Много тога биће јасније после меча сезоне у Трнави, а Звездин евентулани успех могао би да доведе још једног нападача у Љутице Богдана. Тачније, руководство црвено-белих покушаће наредних дана да актуелизује преговоре са Тонделом око довођења центарфора тог клуба Антонија Мануела Фернадеша,познатијег по имену Томане.

Црвено-бели су пре довођења Кафуа били загрејани за некадашњег младог репрезентативца Португалије. Послали су понуду на адресу Тонделе тешку 500.000 евра, али до договора није дошло.

У пројкетованим дуелима са Салцбургом улога централног нападача биће додељена тек придошлом Бразилцу Кафуу, касније би некадашњи члан Лудогореца могао да буде померен на крило. Посебно, ако Црвена звезда позитивно одговори на понуду Севиље тешку осам милиона евра за Немању Радоњића.

Тада би се отворила опција довођења нападач који би био конкуренција Николи Стојиљковићу, младом Дејану Јовељићу и по потреби Немањи Милићу.

На платном списку Црвене звезде тренутно се налази Милан Павков. Један од најбољих стрелаца Суперлиге могао би врло брзо да раздужи црвено-белу опрему. Због повреде Милића, снажни нападач би требало да путује у Трнаву, можда и добије шансу у финишу меча уколико за тим буде било потребе...

То ће, по својој прилици, бити опроштај Милана Павкова од Црвене звезде. Руководство српског шампиона близу је да прихвати понуду једног турског клуба за некадашњег члана Војводине и Радничког. Реч је о једногодишњој позајмици уз обавезан откуп.

Како било, Трнава ће дати одговор на много питања.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар