Zvezdine aktivnosti poslije Trnave...

Tomane šalje Pavkova u Tursku! Crveno-beli žele da aktuelizuju pregovore oko napadača Tondele.

Fudbal 10.08.2018 | 16:15
Zvezdine aktivnosti poslije Trnave...
Brazilac Kafu, koji bi danas trebalo i zvanično da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom, neće biti jedino pojačanje srpskog šampiona do kraja prelaznog roka. Ili se bar tako nadaju na Marakani.

Mnogo toga biće jasnije posle meča sezone u Trnavi, a Zvezdin eventulani uspeh mogao bi da dovede još jednog napadača u Ljutice Bogdana. Tačnije, rukovodstvo crveno-belih pokušaće narednih dana da aktuelizuje pregovore sa Tondelom oko dovođenja centarfora tog kluba Antonija Manuela Fernadeša,poznatijeg po imenu Tomane.

Crveno-beli su pre dovođenja Kafua bili zagrejani za nekadašnjeg mladog reprezentativca Portugalije. Poslali su ponudu na adresu Tondele tešku 500.000 evra, ali do dogovora nije došlo.

U projketovanim duelima sa Salcburgom uloga centralnog napadača biće dodeljena tek pridošlom Brazilcu Kafuu, kasnije bi nekadašnji član Ludogoreca mogao da bude pomeren na krilo. Posebno, ako Crvena zvezda pozitivno odgovori na ponudu Sevilje tešku osam miliona evra za Nemanju Radonjića.

Tada bi se otvorila opcija dovođenja napadač koji bi bio konkurencija Nikoli Stojiljkoviću, mladom Dejanu Joveljiću i po potrebi Nemanji Miliću.

Na platnom spisku Crvene zvezde trenutno se nalazi Milan Pavkov. Jedan od najboljih strelaca Superlige mogao bi vrlo brzo da razduži crveno-belu opremu. Zbog povrede Milića, snažni napadač bi trebalo da putuje u Trnavu, možda i dobije šansu u finišu meča ukoliko za tim bude bilo potrebe...

To će, po svojoj prilici, biti oproštaj Milana Pavkova od Crvene zvezde. Rukovodstvo srpskog šampiona blizu je da prihvati ponudu jednog turskog kluba za nekadašnjeg člana Vojvodine i Radničkog. Reč je o jednogodišnjoj pozajmici uz obavezan otkup.

Kako bilo, Trnava će dati odgovor na mnogo pitanja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar